Cultuur
Sluiten
KUNST & CULTUUREDUCATIE

Kindermuziekweek

Open lesweek bij Cultuurplein.
In de eerste week van april vindt de nationale Kindermuziekweek plaats. Dit is een landelijke muziekweek die bol staat van de muzikale activiteiten voor kinderen. Cultuurplein viert dit mee met onder andere een Open Lesweek in de gemeentes Epe en Heerde. Daarnaast zijn er speciale masterclasses verzorgd door leerlingen met docent waarbij een openbare les gecombineerd wordt met een optreden van de leerlingen. Voor de eigen leerling is er op zaterdag 9 april een orkest repetitie in de Heerd in Heerde. Leerlingen gaan dan een uniek stuk repeteren van het Phion orkest en spelen mee met originele opnames.
Jij bent met je zoon of dochter deze week welkom tijdens de Open Lessen. Misschien wil je samen met je kind op les? Dat kan. Dit is het perfecte moment om een kijkje te nemen. Wil je zoon of dochter lekker rocken of liever rustige nummers spelen? Kies het instrument dat bij jullie past en maak een afspraak voor een proefles via de website. Leerlingen kunnen deze week een vriendje of vriendinnetje meenemen om te laten zien hoe leuk het is op les.
Als extra activiteit zijn er speciale workshops voor zang en andere instrumenten. Kijk op de website of de Facebook-evenementen van Cultuurplein voor het rooster. Voor de eigen leerlingen is er op een unieke orkestrepetitie op zaterdag 8 april van 10.00 tot 12.00 uur onder leiding van Tom Edskes. In de weken voorafgaand aan de Kindermuziekweek wordt er druk gerepeteerd tijdens de eigen les. Er worden foto’s en filmpjes gemaakt om te laten zien voor familie en vrienden. Overigens, ook voor dans is het mogelijk een les bij te wonen. Via de website kun je van alles te weten komen over de stijlen en lestijden.
Ben je geïnteresseerd om een les bij te wonen tijdens de Open Lesweek of heb je nog vragen? Bezoek de website www.cultuurpleinnoordveluwe.nl en schrijf je in voor de proefles, gratis tot 21 jaar. Wij van Cultuurplein hopen jou te zien!
Download:
schema kinder muziekweek 29 maart
KOOP EEN KAARTJE

Direct contact met één
van onze medewerkers?

Bel 0578 760100.

Schrijf je in voor onze algemene nieuwsbrief