Cultuur
Sluiten
KUNST & CULTUUREDUCATIE

Jouw evenement ondersteunen?

Ben je met je vriendengroep, vereniging of bedrijf bezig om een evenement te organiseren? Gaat de braderie al jaren op dezelfde manier en wil je vernieuwing? We helpen je graag om het tot een succes te maken. We helpen je keuzes te maken in creatieve activiteiten en kunnen zaken uit handen nemen. Je bepaalt zelf hoeveel je ondersteuning kunt gebruiken. Let wel, we zijn een centrum voor de kunsten en werken vaak met  lokale kunstenaars. Voor André Hazes Junior of een wedstrijd spijkerbroek hangen verwijzen we je graag door 😉

Door verschillende organisaties worden workshops ingekocht. Dit kan zijn op beeldend gebied maar ook met muziek en dans. Een zangwedstrijd tussen de verschillende afdelingen? Verschillende workshops die uitmonden in een hilarische presentatie? Het kan! Door onze jarenlange relatie met scholen en gemeentes hebben we een grote kaartenbak musici en beeldende kunstenaars, van recyclekunst tot koorzang, van djembé uurtjes tot schilderworkshops.

Cultuurplein is al vanaf het begin medeorganisator van You’ve Got Talent Epe, de Pleinmarkt Cultuur & welzijn in Epe, het Heerdelijk festival. We organiseren voorstellingen met leerlingen waarbij muziek en dans tot een wervelend geheel worden gesmeed.

Voorbeeld 1:

Recyclekunst voor een groene energie markt Wezep.
Voor een markt in Wezep over duurzaamheid hebben we gekeken naar workshops die passen bij het thema. Zo koos de klant hier voor een workshop recycle timmeren en papierscheppen.

Voorbeeld 2:

Djembé en zangworkshops.
De rotary Hattem/ Heerde zocht naar een activiteit om samen te doen maar waar een ieder ook vanuit de eigen interesse kon meedoen. Door verschillende workshops te combineren maar toch toe te werken naar een gemeenschappelijke presentatie werd het een geslaagde avond.

Direct contact met één
van onze medewerkers?

Bel 0578 760100.

Schrijf je in voor onze algemene nieuwsbrief