Cultuur
Sluiten
KUNST & CULTUUREDUCATIE

Dé Meer Muziek in de Klas Inspiratiesessie

Helaas is het niet meer mogelijk om een kaartje via de website te kopen. Wil je weten of er toch nog een plekje beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via onderwijs@cultuurpleinnoordveluwe.nl.

Op woensdag 10 november is het zover: de regionale Meer Muziek in de Klas Inspiratiesessie voor leerkrachten! Op verzoek van de scholen een korte en krachtige sessie, mét diepgang en kwaliteit.

De kracht van muziek ervaren, lokaal, regionaal en in de klas zal van 13.00-14.15 uur centraal staan. Componist en schrijver Merlijn Twaalfhoven heeft toegezegd ons mee te nemen in zijn aanpak en idee over de kracht van muziek in muziekonderwijs en de samenleving. Zijn inspirerende boek ‘Het is aan ons’, over de rol van kunst, visie en creativiteit voor grote en kleine wereldproblemen, krijgen jullie als geschenk mee ter verdieping.

Optioneel is er van 14.30 tot 15.15 uur de mogelijkheid om workshops te volgen waarbij de praktijk van Meer Muziek in de Klas aan bod komt.

Meer Muziek in de Klas Inspiratiesessie
Datum: woensdag 10 november 2021
Locatie: Theaterzaal MFA De Heerd, Heerde
Inloop: 12.45 uur met broodje
Einde kerndeel: 14.15 uur
Workshops (optioneel): 14.30-15.15 uur
Kosten: 10 euro (inclusief boek ‘Het is aan ons’)

Let op: voor deze middag heb je een Coronatoegangsbewijs nodig. Vervolgens hoeft er in de theaterzaal geen afstand gehouden te worden. Wij vragen je bij binnenkomst om je Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie.

 

Direct contact met één
van onze medewerkers?

Bel 0578 760100.

Schrijf je in voor onze algemene nieuwsbrief