Cultuur
Sluiten
KUNST & CULTUUREDUCATIE

Meer dan 600 leerlingen bezoeken Phion!

Op woensdag 12 juni hebben verschillende bovenbouw leerlingen uit onze regio een bijzondere ervaring opgedaan bij de voorstelling Broer van Theater Sonnevanck en Phion, het orkest van Gelderland en Overijssel. De voorstelling vond plaats in Orpheus Apeldoorn en zal op vrijdag 21 juni nogmaals te zien zijn in de Spiegel in Zwolle. In totaal bezoeken maar liefst 600 leerlingen van 10 verschillende scholen uit de gemeenten Epe, Hattem, Heerde en Oldebroek deze voorstelling.

De voorstelling Broer vertelt het verhaal over tweelingbroers Ketim en Raban die ondanks hun sterke band ook erg van elkaar verschillen. Een jarenlange ruzie wordt bijgelegd tijdens een verrassingsfeest, waarbij de leerlingen een belangrijke rol spelen door onder andere één van de broers te helpen met het zingen van een welkomstyell. Zullen ze weer beste broers worden en hun gezamenlijke hartenklop voelen?

Phion neemt een belangrijke plaats in tussen het cultuuraanbod van Cultuurplein voor de scholen. De muziekvoorstellingen zijn altijd interactief en laten de leerlingen kennismaken met de magie van het samen muziek maken met een groot orkest. Stilzitten gaat niet, je moét wel meedoen bij deze muzikale voorstelling!

Direct contact met één
van onze medewerkers?

Bel 0578 760100.

Schrijf je in voor onze algemene nieuwsbrief