Cultuur
Sluiten
KUNST & CULTUUREDUCATIE

Inspiratiesessies voor muziekverenigingen in najaar 2023

In navolging op de inspiratieavond voor muziekverenigingen van afgelopen maart organiseert Cultuurplein dit najaar, in samenwerking met TacT muziek, twee nieuwe inspiratiesessies in najaar 2023. Deze sessies organiseren we in het kader van Méér Muziek in de Klas. In deze sessies ga je d.m.v. workshops concreet aan de slag met jouw muziekvereniging. Aanmelden kan zowel voor één sessie als voor beide sessies. Lees hieronder meer over de sessies, ‘voor wie’ en hoe je je kunt aanmelden!

Inspiratiesessie 1: ledenwerving – dinsdagavond 26 september 2023 in Heerde

De eerste inspiratiesessie gaat over ledenwerving: hoe enthousiasmeer je mensen voor jouw vereniging? Tijdens deze workshop maak je een eigen plan voor jouw vereniging en krijg je concreet advies en tips toegereikt. Deze sessie vindt plaats in de Heerd in Heerde van 19.30 – 21.45. Inloop en netwerken vanaf 19.00. Klik hier voor de flyer om meer te lezen over sessie 1 en meld je aan vóór 26 september!

Inspiratiesessie 2: financiën – woensdagavond 22 november 2023 in Hattem

De tweede inspiratiesessie gaat over financiën: hoe genereer je voldoende financiële middelen en hoe kun je jouw financieel clubsucces vergroten? Deze sessie vindt plaats in De Marke in Hattem van 19.30 – 21.45. Inloop en netwerken vanaf 19.00. Klik hier voor de flyer om meer te lezen over sessie 2 en meld je aan vóór 10 november!

Voor wie?

Deze avonden organiseren we voor álle leden van muziekverenigingen op de Noord-Veluwe. Kom je met meerdere leden van jouw vereniging? Graag zelfs! Er is tijdens de sessies ruimte voor het maken van nieuwe plannen en uitwerken van concrete ideeën. Hier heb je dus gelijk profijt van! Nodig dus jouw medeleden uit! Samen bouwen we aan de toekomst van jouw muziekvereniging!

Meld je aan!

Aanmelden kan door te mailen naar onderwijs@cultuurpleinnoordveluwe.nl vóór de eerder genoemde aanmelddeadlines – graag het aantal personen vermelden én van welke muziekvereniging jullie zijn. Deelname is gratis.

We hopen jou en andere leden van je muziekvereniging te zien tijdens de sessies!

Direct contact met één
van onze medewerkers?

Bel 0578 760100.

Schrijf je in voor onze algemene nieuwsbrief