Cultuur
Sluiten
KUNST & CULTUUREDUCATIE

Vertrouwenspersonen

Cultuurplein vindt het belangrijk dat iedereen die bij ons betrokken is zich (sociaal) veilig voelt. Wij streven naar een klimaat waarin onze leerlingen, klanten en medewerkers zich veilig genoeg voelen om zich te melden bij (vermoedens van) ongewenst gedrag of mogelijke misstanden. Iedereen is van harte uitgenodigd dit te doen. Cultuurplein zal haar uiterste best doen een klacht te allen tijde zuiver en integer te behandelen. Klik hier voor het complete klachtenbeleid Cultuurplein

Je kan je zorgen altijd delen bij onze vertrouwenspersonen (VP). We vinden het belangrijk dat als je te maken krijgt met ongewenst gedrag of vermoedens hebt van misstanden, je daar niet zelf mee blijft rondlopen maar een luisterend oor, hulp en bijstand kan vinden.

Graag stellen we onze vertrouwenspersonen hieronder aan je voor.

Onze interne vertrouwenspersoon is George Wink

“Je veilig voelen is  binnen een culturele organisatie als Cultuurplein essentieel. Als je dat onverhoopt anders ervaart in welke vorm dan ook, dan wil ik graag een luisterend oor zijn voor je en desgewenst ook ondersteuning bieden, die je goed op weg helpt. Uiteraard zijn alle gesprekken die ik in de rol van vertrouwenspersoon voer persoonlijk en vertrouwelijk van aard.”

George is te bereiken via vp-intern@cultuurpleinnoordveluwe.nl

Onze externe vertrouwenspersoon is: Jacqueline Oosterhof

“Ik ben 52 jaar en ik woon met mijn man, 4 studerende kinderen en hond in Wapenveld. In het dagelijks leven ondersteun ik bedrijven op het gebied van Office Management, HR en administratie.  Als vertrouwenspersoon vind ik het belangrijk dat de drempel om contact op te nemen zo laag mogelijk is. Mocht je behoefte hebben aan een gesprek over zaken die jou dwarszitten of kom je ergens niet uit dan sta ik klaar om jullie bij te staan. Ik kan je adviseren en ondersteunen bij het vinden van een passende oplossing. Wat wij samen bespreken, blijft vertrouwelijk.”

Jacqueline is te bereiken via vp-extern@cultuurpleinnoordveluwe.nl

Direct contact met één
van onze medewerkers?

Bel 0578 760100.

Schrijf je in voor onze algemene nieuwsbrief