Cultuur
Sluiten
KUNST & CULTUUREDUCATIE

Dag van 1000 snaren

Om het 10-jarig jubileum van gitaardocent Tom Edskes bij Cultuurplein te vieren organiseren we samen de “Dag van duizend snaren’. Een speciale dag voor de akoestische gitaar in alle maten en vormen plus de mandoline.

De hele dag kun je meespelen in verschillende ensembles of een groot orkest o.l.v. Sebatiaan de Grebber. Terwijl we genieten van mooie muziek werken we toe naar een mooi slotconcert.

Klik hier om de flyer te downloaden.

Zet in je agenda!
6 april 2024. Van 10.00 tot 18.30.
Locatie:
In de Theaterzaal en muzieklokalen van de Heerd in Heerd,  Griftstraat 8.

 

Dag van Duizend Snaren

A:MEGAPLUK

Je speelt dan de hele dag mee in het GRoot Snarenorkest MEGAPLUK o.l.v. Sebastiaan de Grebber (ArTEZ Conservatorium). Op het programma staat het Dubbelconcert van Vivaldi (met solisten Amalia Houri en Lisa Sterpin op mandoline), ‘I see the light’ uit Disney’s tangled en ‘Experience’ van Einaudi.

Geschikt voor mandoline, mandola, mandoloncello, ukelele en gitaar .

Onder leiding van: Sebastiaan de Grebber (hoofdvakdocent mandoline aan ArtEZ conservatorium)

Solisten: Amalia Houri (mandoline) en Lisa Sterpin (mandoline).

 

Ensembles

RATJETOE! o.l.v Jelma van Amersfoort. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan met snaarinstrumetnen in alle soorten en maten met muziek van alle eeuwen.

ALHAMBRISMO! o.l.v. Kristina Varlid (prins Claus conservatorium). hierin ga je aan de slag met de spaans-romantische muziek van Albeniz en Granados .

 

Voor wie?

Dit unieke muziekevenement biedt een prachtige kans voor muzikanten van verschillende niveaus om samen te komen en hun passie voor snaarinstrumenten te delen. De combinatie van gevarieerde ensembles en repertoires zorgt voor een rijke en leerzame ervaring. De dag eindigt met een gezamenlijk presentatieconcert.

Kosten:

€25 p.p. Voor een lunch en avondsnack wordt gezorgd.